Η εταιρεία

30 χρόνια TopInox

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1979. Για 25 συνεχή χρόνια, μέχρι το 2004, αντικείμενό μας ήταν η κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών. Η εταιρεία (καταχωρημένη στα μητρώα ως Ι.Τσάμης ΕΠΕ) βρίσκοταν πάντα στις πρώτες θέσεις μεταξύ ομοειδών επιχειρήσεων με έφεση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, με projects στο Hilton, τη Μεγάλη Βρετανία, κρατικές νοσοκομειακές μονάδες, τα supermarket MAKRO και Βασιλόπουλος, το εστιατόριο της Φιλοσοφικής Αθηνών μεταξύ άλλων, καθώς και μεγάλο αριθμό μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Το 2004 η εταιρεία διέκοψε οριστικά το τμήμα παραγωγής και μετατράπηκε σε εμπορική επιχείρηση με το λογότυπο TopInox. Πλέον δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή και διάθεση inox accessories (ανοξείδωτα συμπληρώματα κατασκευών) με μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία βοηθούν ιδιαίτερα τους κατασκευαστές, αλλά και τους εμπόρους εξοπλισμών μαζικής εστίασης.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στον παρόντα κατάλογο είναι μόνο ιταλικά, άριστης ποιότητας και εξαιρετικής εμφάνισης.

Με την πρότερη εμπειρία μας στον κατασκευαστικό τομέα και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, βρισκόμαστε κοντά στον κατασκευαστή και τις ανάγκες του, με διαρκή παρακαταθήκη προϊόντων και ένα ταχύτατο δίκτυο διανομής.

 
Topinox - Δημαράκη 20, 11855 Αθήνα | τηλ: 210 3450693 fax: 210 3450696 | χάρτης | επικοινωνία